Viimeiset sanani

Runoilija Sunrise

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nämä ovat viimeiset sanani sinulle...
Tiedän että kuulet minut
kuulethan..?
Aikamme on lopussa
enkä voi uskoa tätä...
ettet olekkaan se oikea minulle.
Pitäisikö minun särkyä pirstaleiksi
vai esittää olevani kunnossa...?
Silti...
On tullut aika sanoa hyvästi.
Nämä ovat viimeiset sanani sinulle.

Selite: 
so cold
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot