Joskus elämä maahan hakkaa
peittää mielen mustaan huntuun
joka lisää jo raskasta taakkaa
eksymme sisällämme olevaan sumuun
ja unohdamme mikä meille merkitsee
silloin mietimme missä ovat ne sanat
jotka saavat auringon takaisin radalleen
mutta minä en unohda sanoa
minä välitän, minä rakastan
tahdoin vain muistattaa sinua siitä
miten paljon minulle merkitsetkään.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ihana herkkä runo! pidän :)
ihana herkkä runo! pidän :)
ihana herkkä runo! pidän :)
ihana herkkä runo! pidän :)