Jos jokainen kyyneleeni
lisäisi yhden hiekanjyvän tiimalasiisi,
murtaisin sydämeni tuhat kertaa tuhat kertaa.
Tuodakseni meille lisää aikaa,
suodakseni meille enemmän päiviä,
vuodattaisin silmistäni suolaisen meren.
Selite:
"Cry me a river." Omalle pienelle rakkaalle Daralle <3 Jos voisinkin siirtää eron päivän iäisyyteen, tai vielä kauemmas.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi