Laps luonnon

Runoilija MyrskynRunotar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.10.2005
Viimeksi paikalla: 6.9.2016 15:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mieluummin eksyksissä ja etuajassa kuin perillä ja myöhässä
 

Kuni kaikuvi laulut
synnyinmaan
koskien kuohuvat veet.

Juurella korven, tunturien
syntyi laps luonnon
niin kaunis kasvoiltaan.

Kulkee tietä
tuntematonta,
sydän täynnä toiveita
haaveita tuhat saavuttamatonta.

Vaan kylmä talvi
pian kattavi maan,
saa kosket vaikenemaan.

Kylmä talviyö,
vain revontulten taikavyö
öistä tietä valaisee.

Sydämessään kotiin
kulkee luonnon lapsi
tullakseen eheäksi
työstä tappavasta vapahaksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä voisi olla laulu, jota iltaisin hiljaa hyräilisi, kaunis kuin mikä!

Tässä on kaunis ajatus, rytmityksestä en saanut kiinni...

Aivan ihana voimaruno, kiitos tästä. =)

 

Käyttäjän kaikki runot