Nimetön

Runoilija SaRiIi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 5.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos sä haluat lähteä,en aio rukoilla sua jäämään.
Ehkä on parempi näin.
Aion olla vahva ja selviytyä,älä minusta huolehdi.
Mutta kun lähdet,älä käänny koska näet sydämeni särkyvän.
En halua että näet minun itkevän.
Kävele vain pois.
Toivon että voisin huutaa,maailmalle että rakastan sua.
Toivon että voisin pyytää sua jäämään.
Tiedän että selviydyn,jos vain koskaan opin elämään ilman sinua.

Selite: 
että näin..
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettavan herkkää ja kaunista. Pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
SaRiIi Sinä 31.10.2011 0 Runo
SaRiIi Lapselleni 31.10.2011 0 Runo
SaRiIi Mä haluan. 31.10.2011 0 Runo
SaRiIi Nimetön 26.12.2010 1 Runo
SaRiIi Nimetön 26.12.2010 0 Runo
SaRiIi M 26.12.2010 0 Runo
SaRiIi EnkeLi 16.12.2006 0 Runo
SaRiIi Nimetön 7.10.2005 1 Runo
SaRiIi Aina kun katson sinuun 5.10.2005 3 Runo