Sykkivä sydän

Runoilija HaPPyone

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 8.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

palavasti rakastunut, vaikka maailma kaatuis, se ei putoa meidän päällemme, en anna sen pudota.
 

Ku katon suhun, sade lakkaa ja pilvet siirtyvät auringon tieltä, pimeys väistyy ja tuuli tyyntyy. Yhteinen laivamme matkaa meidän omistamallamme rakkauden valtamerellä, jossa aallot tärskyvät purttamme vasten. Satamaan on viellä kauan matkaa, ja sinne purjehdimme yhdessä, käsi kädessä. Elämämme on liitetty yhteen kaapeleilla, jotka ovat sidoksissa toisiinsa. Vaikkakin me jonakin päivänä kuolemme, teemme senkin yhdessä, niinkun kaiken muunkin. Meidät haudataan vierekkäin, mutta lupaan, että rakkauteni sinua kohtaan ei sammu koskaan. Tunnet sykkivän sydämeni omasta haudastasi, ja lupaan pitää sinusta prinsessani huolen, kun siirrymme yhdessä tuonpuoleiseen..

Selite: 
Fiilailin tässä ku mietin tyttöystävääni, yhteinen loppuelämä edessä, en tuu laskee irti<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo, vähän vaikea lukea kun ei ole kunnon rivitystä, mutta helposti sellaisen saa onneksi tehtyä. Tunteikas runo. :)

Oih, ihana!

Ihana ikuisen rakkauden pyyntö. <3

Hui, hirveän vaikuttavaa ja upeaa kun on näin tosissaan toiseen rakastunut ! :)

 

Käyttäjän kaikki runot