Pelkoa synnyttävä illuusio
vihan vastaväri
tavoitetilana toivoton masokistin unelma
Olen ryöminyt sen läpi monta kertaa
verta valuvana vannonut
Ei enää koskaan
Tarpeeksi
mitättömän pieni hetki
tilanne, tunnelma
kyllähän minä taas ryömin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Salaperäinen runo, joka kuitenkin kertoo vahvaa kieltään sisäisestä taistelusta. Puhutteleva!