Suudelmaksi sulaneen lauseen
hermostuneen nauruni
pisaroina märällä asfaltilla
Hyökyaallot nostattavan hymysi
Katseesi jäljittämät
unohdetut maailmat
Ensimmäisestä
pysähtyneestä kosketuksesta
viimeiseen viipyilevään ajatukseen
Minä muistan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Valtavan kaunis runo. Niitä elämän parhaita hetkiä, jotka muistaa varmasti ja kauan. Oitis suosikkeihin :)
Äärettömän Kaunis runo.
Oih.. Se oli kaunista...
Valtavan kaunis runo. Niitä elämän parhaita hetkiä, jotka muistaa varmasti ja kauan. Oitis suosikkeihin :)
Äärettömän Kaunis runo.
Oih.. Se oli kaunista...