maija ei nipsusta yhtään tykkää,
mutta nipsu vaan itseään lähemmäs lykkää.
Maija haluaa nipsua kuonoon vetää,
mutta nipsu vaan valittaa:"Voi, voi kotona ei oo ketää".
Maija kotiin piiloutuu,
siitäkös nipsukin hiillostuu.
Ikkunasta näkyi maijan pää ja
nipsu huutaa:"Tää ei tähän jää!"
Maija alkaa karatee opettelee ja
nipsu pyytää maijaa lopettelee.
Lopetteleehan maija,
mutta apuun pyytää saijan,
joka tekee sellaisen taian,
että nipsu unohtaa maijan.
The End
Selite:
runon/tarinan henkilöt ovat olemassa, mutta nimet olen muuttanut.. Oli poika ja tyttö, poika oli ihastunut tyttöön. Taika jonka saija tarinassa teki, oli aika oikeassa elämässä..
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi