sun edessä olen ollut niin paljon
niin haavoittuvainen ja alaston
kasvoista varpaisiin saakka paljas
koko elämä avoinna
sä olet ollut minun
jospa nyt kun
suljen sulta ovet niin
pitäisit filmin itselläsi
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi