kyyneleitä onnesta
yöllä tyynyllesi
sinä tulit yllättäin kuin maaliskuinen lumimyrsky
pääsiäisen aikaan
yhdessä yössä pakan sekoitit
loit ymmärryksen sisimpääni
opetit kärsivällisyyttä
teit minusta kauniin sanoillasi
taistelupari, jästipää
kaunis sydän hellä katse
sinä olet yleisessä suosiossa mutta
tulit minun luokseni ja
en pelkää enää
sinä olet minun
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi