Ihminen on kuin sytkäri
joskus kaasu loppuu kesken
mutta silloin kun syttyy liekki
se liekki on kaunis
olemme liekkejä
mutta sinä olet liekeistä paras
liekeistä lämpöisin
liekeistä tärkein
kun sinun liekkisi ei enää hohda
minulta kaasu loppuu myös
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi