Vie minut pelloille
kukkameren
Vie aalloille
vaahtopäiden.
Vie tuhansiin
kaupunkeihin,
öisiin sademetsiin.
Vie lumisten vuorien
huipuille ja
kanjoneihin punertaviin.
Vie minut
rakkauden puutarhaan
punaisten kukkien ylle
auringonlaskun maahan.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi