Pyyntö rakkaalle

Runoilija Hömppä

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.8.2005
Viimeksi paikalla: 13.11.2015 19:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.10.1976

 

Kasva kanssani vanhaksi.
Suutele suutani elämän makuista.
Silitä päätäni ajan harmaannuttamaa.
Hengitä samaan tahtiin.
Pidä kädestä.
Naura elämän iloisille.
Muista kanssani kaikki koettu.
Jaa elämäni.
Viivy hetki.
Kuljetaan matka yhdessä.
Ole perille asti siinä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olipas kaunista , herkän hellyttävää !

Kaunis runo, halkoen koko elämäntaipaleen lämpimän suloisella tavalla! Kiitos, pidin.. niin ja onnellista syntymäpäivää :)

Ihana toive, kauniisti sanoiksi puettu. Vau!

Äärettömän herkkä ja kaunis runo. en kertakaikkiaan osaa muuta sanoa. pidin ja paljon!

Ihana elämänmakuinen rakkausruno!  Sykähdyttävä loppu "Ole perille asti siinä"
Hyvää syntymäpäivää! 
Hyvä
 

Käyttäjän kaikki runot