Dimdamdam.
PaleloiPaleloi.
Kuinka kauan palelee vielä?
Nukuin eilen hänen vieressään.
Dimdamdom.
PaleloiPaleloi.
Mitä helvettiä minä teen täällä?
Mistä vitusta minä olen tänne tullut?
SimSamSum.
DikidoiDikidoi.
Laulaisko sitä vielä jonkun laulun,
tuudittelisko hetken paikoillaan.
SimSamSum.
DikidoiDikidoi.
Ei tässä ole mitään järkeä,
eikä tästä mitään auke.
Jospa sitä muistelisi,
unohtaisi,
nukahtaisi,
rakastaisi,
jotakin,
edes pienen hetken verran.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi