Mist' minä tietäin,
ken huomiseen mun kantain
kuljettaa, syliin's sulkee uudestaa,
tahdon vain mä rakastaa
Ken täht't kirkkaan taivaan,
kannen al', loisteen kultain
värjää pohjolain maat,
ja ken lumipuuteriin peittäin jälkensä,
ja lapsosein ken antaa uinahtaa,
ilman pelkoa, ilman vaaraa
ja iltoin, jolloi suomi neito
uinahtaa, on kansa väsynyt,
päästäin heidät kahleistaan,
rauhan uni kulkee
Selite:
©
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sanataidetta parhaimmillaan
Tämä on oikea helmi!