Haluasin sanoa jotain,
Kaunista rakentavaa,
Totuuden tuulen napata näin,
lehtehen havisevaan.
Jos kertoisin paljon,
kuulenko vain,
kylmyyttä kalisevaa?
Jos kertoisin vähän,
kuulenko vain,
nurkkaa narisevaa?
Jos suuni on kiinni,
se pysyykö näin,
ja lopulta naulataan?
Jos suuni on auki,
karkaatko pois,
tylysti unohdat vaan?
En tiedä, mitä teen,
jään odottamaan.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit