Olen niin väsynyt tähän maailmaan tänään,
mutta ihan vain tottumuksesta vastustamaan
kuristan ympärilläni leijailevaa ikävää
Painoit sydämeeni polttokuvioita
tarinoista, joissa ei ollut muuta
kuin niihin kirjoittamani surullisuus
ja loppu ennen olematonta alkua
Olen kirjoittanut sinun jälkeesi
haaveiden katkerilla saarilla
tunteellisemmin kuin ikinä ennen
Haluaisin rakastaa niin kipeästi,
etten enää tuntisi mitään
vähiten sinua
sinua kohtaan.
Selite:
"I always leave before it ends
before it even begins.
Still you're the only one I want
one I desperately need"
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi