istun nurkassa yksin
niin kovin yksin
ihmisten joukossakin yksin
niin kovin yksin
kaikesta selviän yksin
niin kovin yksin
nousen maastakin yksin
niin kovin yksin
kannan taakkani yksin
niin kovin yksin
selvitän murheenikin yksin
niin kovin yksin
paikkaan haavani yksin
niin kovin yksin
yössä itkenkin yksin
niin kovin yksin
ja taistelen yksin
niin kovin yksin
olen vain niin
kovin yksin
niin yksin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
yksin korvautuu sanalla kaksin!
runossa hienosti kuvattu yksinolon piina ja lohduttomuus
Sivut