sinä olet
aina meidän
narrien kuningas
häikäiset meidät
loputtomalla
viisaudellasi
karismasi huijaa
kaikki ympärilläsi
luulemaan sinua
maailman valtiaaksi
ja pyhimykseksi
valtaistuin on sinun
yksityisomistuksessasi
yksinvaltiudessasi
itsekruunatussa
hallinnassasi
miten kukaan
voisikaan ylittää
mahtavuutesi
muutoin kuin
pudottamalla sinut
jalustaltasi
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi