huipulta pohjalle
tietenkin hätäjarrutta
kirkuen korviavihlovan
tuulen ujelluksen mukana
ylämäki, alamäki
ylämäki, alamäki
seuraavat vain toisiaan
loputtomana luuppina
käy matkani
kohti ääretöntä
ja sen ääripäitä
ja vielä vähän
senkin yli
mutkan takana
odottaa seuraava
äkkijyrkkä alamäki
ja sen pohjan
kylmä syli
milloinhan minä
pääsen pois tästä
päätäsärkevästä
kyydistä?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut