Ilmapallo

Runoilija Orchidea

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 23.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ohut lanka kädessäsi
tahdotko päästää irti?

Lentäisinkö tavoittamattomiin?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi takoi mieleeni mielikuvia ja lisäkysymyksiä. Onko helium vain valhetta ja joutaakin lentää taivaisiin, sillä ihminen huulillaan ne rakkaimmat pallot puhaltaa, hengitysilmansa rikkaudella.

Tykkäsin tästä runostasi ja sen luomasta mielimaailmasta todella paljon. Bravo!!

Runosi takoi mieleeni mielikuvia ja lisäkysymyksiä. Onko helium vain valhetta ja joutaakin lentää taivaisiin, sillä ihminen huulillaan ne rakkaimmat pallot puhaltaa, hengitysilmansa rikkaudella.

Tykkäsin tästä runostasi ja sen luomasta mielimaailmasta todella paljon. Bravo!!

 

Käyttäjän kaikki runot