Mua Pelottaa

Runoilija Puhalluskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kosketat paikkoja
joihin sinulla ei ole lupaa
Käytät voimaa
naurat

Makaan lattialla
avoinna sinulle
mua niin pelottaa
en jaksa enää edes välittää
kyyneleet kastelee maton

”Älä itke, ei hätää,
Olet mukava tyttö”
laitan silmät kiinni ja nukun
et osaa edes lausua nimeäni
”mukava tyttö”

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ahdistavuudessaankin
erittäin vaikuttava!

Kipeän hieno runo.

Ahdistava, mutta erittäin hyvin ja vahvasti kirjoitettu.

mä en oikeen osaa sanoa tästä mitään. mutta tosi koskettava on. hienosti kirjotettu. sai ihan hiljaseks ja vei mukanaan.

'Kosketat paikkoja
joihin sinulla ei ole lupaa'

pelottavan hieno runo.

tulleen väenväkisin mieleen väkisinmakaaminen. realistisesti taikka henkisesti.

tämä oli koko komeudessaan äärimmäisen vaikuttava.

oij tosi ihana.. nam< 3 tykkään kyllä paljon. suosikkeihin --->

 

Käyttäjän kaikki runot