Ihmemaan taikuri

Runoilija Aion

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.11.2012
Viimeksi paikalla: 5.11.2021 15:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
24.8.1982
Facebook:

Runoja elämästä ja sen oheisilmiöistä.
Kirjoitan koko mieleni arsenaalilla.
Kipeetä, kaunista, rajua ja todellista.
Huumorin kukilla koristeltuja sanapolkuja.
Henkilökohtaisuuksista ympäristö ja yksilöhavaintoihin. 
 
Kukaan heistä
ei ollut minulle tärkeä

Nuo itsetuntoani kohottavat assistentit

Hetken huumaavia heroiineja
Seikkailuja egolandiassa
Minä suuri ihmemaan taikuri 
Sauvani kiinnosti kaikkia 
Temppuni kaatoivat vieraita läheltä ja kaukaa

Joka shown jälkeen 
Olin valmis lopettamaan 
Inhosin itseäni
Inhosin taikuuttani

Pakkopaitaan
Kahleisiin
ja upottakaa minut vesitankkiin

Kertokaa rakkaalleni
Anteeksipyytävät terveiset 
"Hän nukkui hukuttuaan hulluuteen" 

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Varsin painokasta tekstiä, joskus voi tuntua tuolta.
 

Käyttäjän kaikki runot