Purppurakypäräinen sotilas

Runoilija Aion

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.11.2012
Viimeksi paikalla: 5.11.2021 15:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
24.8.1982
Facebook:

Runoja elämästä ja sen oheisilmiöistä.
Kirjoitan koko mieleni arsenaalilla.
Kipeetä, kaunista, rajua ja todellista.
Huumorin kukilla koristeltuja sanapolkuja.
Henkilökohtaisuuksista ympäristö ja yksilöhavaintoihin. 
 
Purppurakypäräinen sotilas seisoo asennossa
    Ruususi kimaltelee aamukasteesta
Se kutsuu minua 
    Huumaannun sen tuoksusta
Suutelen sitä huomenlahjaksi
          Otamme rakkauden lukkopainin
Yrität dominoida
                      mutta lopulta antaudut
ja annat minun voittaa
Et taputa tatamia
             vaan nielet tappiosi
        onnellinen ilme kasvoillasi
Purppurakypäräinen sotilas seisoo edelleen asennossa 
            Sinun strategiasi on pettämätön
Tilanne laukeaa 
Ja nyt makaa sotilas kaatuneena
elinvoimaansa vuotaen

      
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavalla tavalla kerrottu, olemme oman elämämme kypäröitä <3
 

Käyttäjän kaikki runot