Tarpeen päässä

Runoilija tiiti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Säännöllisin väliajoin palaat uudistamaan polttomerkintäsi.
Varmistat tatuoidun verkkon pitäväksi.

Juuri kun hautaan jälkeisit häneen
ja tunnustan avointa tilaa,
saavut silmää iskien.
Teet säännöllisyydestä taidetta.

Vaikka tarinaan ei löydy yhtenäistä lankaa
en voi vastustaa
mahdottoman rakkauden mahdollista uusintaa.
Ja uniformuista miestä

Antaudun jälleen vietäväksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
tiiti Kaukana 15.4.2011 0 Runo
tiiti haudalla 18.11.2007 6 Runo
tiiti Tarpeen päässä 16.11.2007 0 Runo
tiiti Heräämö 16.11.2007 2 Runo
tiiti metsäpolulla 5.11.2007 0 Runo
tiiti Nimetön 12.10.2007 2 Runo
tiiti Raappeutunut 17.9.2007 0 Runo
tiiti viiltoja 20.12.2006 0 Runo
tiiti yksin 31.10.2006 0 Runo
tiiti J.lle 27.3.2006 0 Runo