Näinä hetkinä tuntuu
etten osaisi tehdä mitään koskaan
sillä kirotulla oikealla tavalla
Satuttaen sinua
samalla tavalla kuin aina itseäni
uudelleen ja yhä uudelleen
Haluaisin oppia
rakastamaan ilman
että sinä kärsit
Niin monet kerrat
olen pirstaloinut kaiken
mitä sinä vaalit
Liian kovasti
minä satutan
itseäni
ja vielä kovemmin sinua
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
koskettavaa eli loistavaa