Nimetön

Runoilija Ludeeveen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yritä keksiä, mitkä ovat minusta, mitkä ovat toisista, mitkä ovat kaikesta.

Arvosteluja mieluummin kuin viestejä, kiitos.
 

If only you would just look at me,
you'd be surprised to find me wide awake
listening to every word you say.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot