kadonnut, hukkunut
hukkunut, vajonnut
vajonnut, hautautunut
hautautunut, peittynyt
peittynyt, peitelty?
Peitelty, laitettu nukkumaan
laitettu nukkumaan, nukutettu
nukutettu, lopetettu
lopetettu, tapettu
tapettu, poissa
kadonnut
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi