Me istuttiin siinä
viilenevässä alkukesän illassa
kirjaston portailla
Katulampun valossa
Mun sydän matki rumpua
Ei ketään missään,
jotkut linnut mekasti puistossa
"Kuollut kylä",
niin sä sanoit
Ja mä mietin
uskaltaisinko
tarttua sua kädestä
Selite:
6.6.2013
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tässä on kiva rytmi, ja pidän muutenkin, aidontuntuinen. Hyvä runo!
Tää on sympaattinen tarina arasta rakkaudesta.. Toi kuollut kylä tossa välissä on hieno oivallus