Katseesi oli levoton
univelkaiset silmät huusivat apua
univelkaiset silmät huusivat apua
Sanat tunteissa
Liikkuimme syvälle
Joskus elämän kauneus on tätä
Muistamme nämä hetket aina
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit