Ystäväni ystävänä sinua kiva kuunnella kerrot tarinoita liekö tottakaan mutta mie nauran..nauroin...Sanot ikävöit nauran sillekin ...ja sinä teit sen et soittanu,ja sitten minun oli kova ikävä itkin...en vaan kertonut sinulle mitä halusin.
Selite:
kun ei voi kertoa totuutta...miks niin en ymmärrä itseäni.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kyllä kaunis ja pidän tästä :)