minä olen
lasipurkki asetelmamaalauksessa
sellainen joka kuvataan vain
valona ja varjoina
läpikuultoina ja
heijastuksina.
sellainen joka ei
uskalla olla olemassa
edes omien ääriviivojensa
verran.
Selite:
Niin, sitten vihdoin hän rakastui uudelleen.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi