se on ajatellut sitä jo kauan -
niin kauan ettei tiedä enää muusta ei
tahdo enää muistaa.
silmät suljetaan synkronoidusti kun
uskallus loppuu kesken, ei niin
nuori sydän voi olla rikki ei
niin puhdas sielu tallattu?
yhteisymmärryksessä
jätetään ymmärtämättä
että kipu on kuitenkin
aina kipua.
Selite:
Little sister, little sister, never grow up. Little sister, little sister, stay forever young.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
koskettavaa
pidin
hieno.
Niin.. kipu on aina kipua. Pitää lukea nuo loputkin kun malttaa.