Kuljit ohitseni aina hymyni varastaen.
Teit sen aina niin kauniilla kasvoilla
joihin en väsyisi koskaan.
Kiedoit kätesi ympärilleni
ja kerroit
rakastuneesi silmiini.
Silti vartijan vaatteissa,
olit kai unelmiesi vanki.
Malttamattomana
odottamassa vapautta,
yksinäisyyttäsi vartioiden.
Kuvittelit kaiken kaltereiksi.
Pystytit monumentin muistoillemme,
yhteisille hetkille, joita kaipaan.
Vain ollaksesi taas nuori, tuijotit
ikkunaa joka pian muuttaisi maisemaa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hyvä tarina tässä, pidän.
Haikean kaunis runo. Tässä on jotain joka osui ja upposi! Upea tunnelma