Elämäni paloi poroksi
tuhansiksi tuhkakasoiksi
vain muutamissa
ohikiitävissä hetkissä
Minun sydämeni kuoli
sisälläni oleva elämä
menehtyi, vaipui hiljalleen unholaan
Minä unohdin
miltä tuntuu aistia
asiat ympärilläni ja ennen kaikkea
miltä tuntuivat
sisälläni elävät tunteet
miltä tuntui elää
Vuosia, vuosia, vuosia
tunteeton, tunteeton, kadonnut
menehtynyt, rikki, turtunut
kaikki kaunis kadonnut
Ja nyt vihdoin
on sydämeni mustuus
luovuttamassa
sisimpäni kuihtuneet ruusut
paljastavat hennot vaaleanpunaiset nuppunsa
Minä nousen tuhkasta
kuin feenikslintu
vahvana, kauniina
ja täysin uutena
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi