Elämänmuotoja

Runoilija Jukebox

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2009
Viimeksi paikalla: 9.1.2022 10:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.7.1995

 

Hetken kauneudessa syntyy aina jotain,
joka kantapään kautta tietää elämän lain.
Kasvata se läpi tarpeiden ja kapinan ja kiukun,
ja ehkä jonain päivänä se on lähtiessäänkin sinun.

Ensimmäinen henkäys tuo aina kyyneleet,
mutta ne katoavat ottaessaan ensiaskeleet.
Kestä sitä läpi tarpeiden ja kapinan ja kiukun,
sillä kasvaakseen hän löytää aina uuden kohdun.

Jos tarvitsemme hätäkasteen,
kasta se sinun nimeen,
sinä aiheutit tämän kaiken.
Ja jos sinä aiheutat kuoleman,
oletan sinun korjaavan
jäljet elämänmuotojen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen runo, hyvä

todellakin, jännällä tavalla pohdit elämänmuotoja, hieno ja erilainen tunnelmaltaan

Hieno voimakas runo

 

Käyttäjän kaikki runot