Punaiset kyyneleet...

Runoilija EnKeLi-91

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

se ei pelaa joka pelkää...
 

miksi itkemme?
miksi olemme tällaisia?
jokainen ihminen on omanlaisensa
en ymmärrä miksi ihmiset eivä voi vain hyväksyä toisiaan...
olen tullut siihen tulokseen, että tässä maailmassa on liikaa itseään täynnä olevia ihmisiä, jotka eivä ota toisia huomioon ...
minulle tulee paha olla, kun joutuu vain kuuntelemaan, ja katselemaan vierestä, kun toisia haukutaan...
en enää itke kyyneleitä,
itken verenpunaisia kyyneleitä...
niin kuin monet muutkin jotka eivät enää kestä ihmisiä, jotka ovat itseään täynnä...

Selite: 
Ei ehkä oo runo mut jottain sinne päin...:[
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiusaajalla on td. itsellä huono itsetunto, jota pitää pönkittää kiusaamalla muita.

Pitäs joltai kiusaajalta kysyy et ootsä sit täydellinen....ku ei kukaan oo....mua on kiusaatu pienestä pitäen ja mustaki tuntuu tosi pahalta kahtoo vierestä jos jotakuta kiustaa....Mut tää on kvia ku tuli tänne tällänenki :)

 

Käyttäjän kaikki runot