49

Runoilija 0aaa84a10f3a71fa9dff76e11739d0f9

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ No One Here Gets Out Alive ~ Jim Morrison
 

Näytit tien universumin laidalle
Eksytit valovuosiin
Kompastellen tähdenlentoihin oksennan aurajuuston makuista kuuta.
Rakkautesi rippeistä kerään karttaa omaan galaksiini takaisin.
Enkä lähde aikamatkallesi enää koskaan uudestaan.

Jää hyvästi pohjantähteni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeita runoja. Tämä kosketti erityisesti ja menee suosikkeihini

 

Käyttäjän kaikki runot