Nimetön

Runoilija hamppu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hän katsoo suoraan sieluuni kirkkailla silmillään
enkä minä voi kääntää katsettani
Tulee lähemmäs, iholle
enkä minä pysty väistämään
"Mene pois mene pois mene pois"
hoen mielessäni
enkä minä saa otetuksi askeltakaan
Tuttu tuoksu huumaa
tutut huulet lähestyvät
ja sitten olenkin jo poissa

Selite: 
vanha suola..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot