Suojassa kehdossa kuninkaan
Täällä Pohjolassa asutaan
Joskus se kolahtaa
Kohdalle kuninkaan
Olla se alakerran toivoton nisti
Realistiksi syntynyt nisti
Joka tervehtii muttei hymyile
Olla yksinhuoltaja veloissa
Maksaa kovan onnen veroa
Seisoa jonossa apua anoen
Huora joka kuolee syöpään
Tehtyään sitä ainoaa työtään
Vihat niskoilla kaatuen
Suoja kehto kuninkaan
Tulee joskus vielä kaatumaan
Linna sortuu
Vallit murtuu
Kuolo kohtaa kuninkaan
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi