Juna matelee Helsinki-Tikkurila väliä
(muistathan leimata kerta- tai sarjalippusi
eteisen leimauslaitteessa)
vastapäätä nainen
täyttää Helsingin Sanomien tilauslomaketta
olen nukkunut kolme tuntia
ja ajattelen
…
Selite:
On hirveän kivaa, kun ei saa unta...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Pidän tästä kovin paljon. Konkreettista ja silti niin symbolista.