Kirjoitan täälläkin
vääriä sanoja
vääristä ihmisistä
"tervetuloa eiliseen"
ylimennyttä
pohjaanpalanutta
kellastunutta
rypistynyttä
intohimoa
muistelemaan
mitä sitten
kengistä pohja puhki
olen lähempänä asvalttia
kuin koskaan
Selite:
Kumma kun itse pitää olla esteenä omaan onneen.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi