Sitä yhtä minä rakastan...
Sinua sinua minä rakastan
En unohda vaikka yrittäisinkin
Rakkaus on rakkautta,
eikä se katoa
pyöritit hetken
jätit minut maahan
toivoisin että tulisit uudestaan
tulisit jäädäksesi>
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Todella kaunis! <3
kaunis, todella kaunis.
Äärettömän Kaunis.