Kurssikavereille

Runoilija Veripisara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2005
Viimeksi paikalla: 15.3.2016 1:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jännitin, panikoin
tuskin sain unta öisin
mietin vain sitä viikkoa
ja millaisia ihmisiä siellä on

ensimmäisen illan jälkeen
oloni oli rauhallinen vaikka jännittynyt
hyvä yhteishenki syntyi heti
ja tuntui kuin oltaisiin tunnettu aina
yhteinen asia toi meidät yhteen
sain samaistua teihin

ne illat kahviossa jutellessa ja nauraessa
uiminen kylpylässä
hervoton nauraminen ja levottomuus päivittäin
oon onnellinen että tapasin teidät
ette ehkä tiedä sitä
mutta sain teiltä voimia jaksaa eteenpäin
voimia uskoa itseeni
voimia ymmärtää etten ole yksin
enkä ole hylkiö
teidän seurassa voin olla oma itseni

kotiin tuleminen oli ihanaa
mutta kaipaan teitä
sitä naurun määrää
niitä juttuja
ja halauksia
mutta tiedän että pian me nähdään taas
sillä välin pidetään yhteyttä
ja tiedän kun näen teidät taas
halaa rutistan teistä jokaista
etenkin just sua

Selite: 
kurssikavereista ja viikon mittaisesta yhteisestä elämästä ♥
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa tavata ihmisiä,joiden kanssa syntyy hyvä yhteishenki.

 

Käyttäjän kaikki runot