Pyyntö

Runoilija Mila-80

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 19.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lost soul.
 

Kosketa minua,
paina
hellät
huulesi
vasten otsaani..
hyväile minua,
kerro,
että olen kaunis,
vain sinua varten.
Silittele hiuksiani,
näytä,
että välität.
Avaan silmäni,
se oli vain
unta..huokaan..
olet kaukana,
et kuule minua.

Selite: 
-Pojan isälle omistettu. R.I.P.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot