Pari sanaa Sinulle........

Runoilija Mila-80

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 19.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lost soul.
 

Pari nappia
ja
olo helpottaa,
muutama tunti
ja
naama nykii...

Muutama lisää,
sateenkaaren värit
ovat luonasi.
hetken.

Tämä hetki on lyhyt,
mitä vain voi tapahtua,
tiedän sen,
paremmin kuin uskotkaan.

Mikset nauttisi..
tästä hetkestä,
kanssani,
huomenna voi olla
jo
liian myöhäistä.

Elämä ilman
itse tehtyä
ekstaasia

on

kauneinta.

Piste.

Selite: 
-osoitettu jollekkin josta kovin välitän :)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot