Kai sä nyt ymmärrät miten paljon sä mua haavoitit?!
Valheistas mä saan nyt vaan lisää kärsiä.
Mull on sulle vaa pari sanaa, sä pilasit mun elämän.
Nyt varmaa nautit siel jossain ku sait kaiken mitä halusit musta!
Enää en sua haluu nähä! Painu sinne jonnekki!!
Selite:
Njaa surkee
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi