Et tiedä miten paljon sä mua satutit.
Mikään ei ole enäää samanlaista,kuin ennen.
Sä onnistuit mun sydämen särkee!
me ei enää takas voida palata,mut kyll sä sen ymmärrät!
Kai sä tiedät,että sua mä jain kaipaamaa
Selite:
ei mitää parasta mut tunteit vaa piti päästä kirjottaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi