Salaisuuksia

Runoilija Ragdoll

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 9.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluaisin unohtaa
Sinäkin
Teimme väärin
Omille rakkaillemme
Väärin
Kaipaan sinua
Ajattelen sinua
Kun olen omani kainalossa
Teetkö sinä samoin?
Vai olenko ainoa, jonka mieltä se painaa?
Se kun katsoit minua ja sanoit ihania
Mitä se oli?
Miksi unohtaminen on niin vaikeaa?
Haluan olla kultani kanssa kaksin
Mutta tuntuu että olet aina siinä vieressä
Unohdetaan!
Jätä rauhaan
Sinulle ei ole paikkaa luonani

Olisiko sinulla minulle?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot